tiistai 24. heinäkuuta 2012

4. viikko, maanantai: uusi rytmi



Ensimmäinen työpäivä takana kesäloman jälkeen ja juoksuharjoittelun siirto illalle. Lähdettiin lenkille heti mun töiden jälkeen, ja valittelin jo kävellessä että vatsa tuntuu oudolta, niin kuin olisi turvoksissa. Eipä siitä sen enempää haittaa ollut kuitenkaan.

Viiden minuutin juoksu sujui ihan hyvin, ei sen kanssa ongelmia ollut. Sitten minuutin tauko, käännös ja uudet viisi minuuttia. Paluumatkan juoksu oli huomattavasti raskaampi, se on aina. Nyt kuitenkin tuntui viimeisillä metreillä, että ei enää metriäkään. Jotenkin minusta tuntuu, että mun olisi helpompi juosta ilman sitä taukoa välissä. Mutta ne tauot ovatkin pian taakse jäänyttä elämää, ja sittenpä nähdään, miten suu pannaan kun pitääkin ravata yhtä soittoa.

Fiilikset edelleen hyvät, joskin mieltä askarruttaa paljon perjantaina koittava 15 minuutin yhtäjaksoinen juoksu. Kauhunsekaiset, mutta odottavat tunnelmat. Eihän se paljoa ole, mutta tällä juoksutaustalla oikeasti mieletön saavutus. Olen myös jakanut tämän juoksuohjelman itselleni neljään tavoitteeseen ja tuo on niistä ensimmäinen. Saapa nähdä, miten naisten käy.

Samanaikaisesti tämän juoksukoulun aloittamisen kanssa laitoin myös ruokavalion remonttiin ja sen oleellisimpia asioita on säännölliset ruokailut tasaisin väliajoin ja riittävä veden juonti. Tähän mennessä tässä projektissa mulla on tipahtanut 4,4 kg. Lähtöpunnitus oli 6.7. jolloin kyllä oli myös turvotusta aurinkoloman jäljiltä, mutta siltikin. Tästä on hyvä jatkaa.

Ai niin, eilen myös venyttelin! Toisen kerran juoksuohjelman aikana... Juu, tiedetään. Se on vaan niin hemmetin ärsyttävää puuhaa. Koetan parantaa tapani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti