maanantai 3. syyskuuta 2012

Morkkista, pyörä-ongelmaa, kurkkukipua ja laiskuutta

Hmm ihan hävettää myöntää, mut en oo käynyt perjantain jälkeen lenkillä. Sunnuntainahan meidän ois pitänyt käydä rento 30 minuutin juoksulenkki. No minulla oli lauantaina työpaikan pippalot ja Saijan kanssa sovittiin että voin mennä hippaloimaan ja kattelen sitä lenkkifiilistä sitten sunnuntaina. No ihan kauhea oli olotila, ei siinä voinut edes ajatella lenkkeilyä. Varasuunnitelma olikin että hoidan lenkin maanantaina. 

No maanantai alkoi kyllä hyvin maanantaityylillä. Minulla hajosi pyörä lauantaina joten ajatuksena oli että käyn hakemassa Saijan pyörän lainaan aamulla klo 7. Niinpä minä menin hakemaan sitä ja pyörää ei löytynyt. Joku oli saakeli varastanut sen! ARGH, koitin kuumeisesti soittaa Saijalle, mutta se veteli vissiin unia vielä onnellisena, joten eipä siinä auttanut muu kuin ottaa tossua toisen eteen ja lähteä kävelemään työpaikalle. Siinä sitten tuli tehtyä mukava noin 4 kilometrin aamukävely. Ja ihan kauheassa hopussa. Mä vaan koko matkan ajan toivoin, ettei penikat ainakaan nyt alkais vaivaamaan, kun muutenkin on niin kauheaa.

Töihin pääsin ja työt sain tehtyä ja sitten ruinasin pomolta kyydin kotia. Kotiin tultuani mietin vaan että hassua kun vieläkin tuntuu aika paljon kurkussa lauantain tupakoinnin määrä ja kurkkukipuhan on tällä hetkellä yltynyt aika kauheaankin kipuun. Ei siis puhettakaan että lenkille lähtisin. 

Nyt siis ilta kurlattu kurkkua suolavedellä ja teetä juoden. Jäätelökin kuulemma auttaisi, mutta sitä ei nyt ole enää jäljellä, eilen kun niin onnellisena vedin naamaan koko purkin, joten pakastimessa odottaa maitorahka joka on maustettu päärynämehutiivisteellä. Jospa se helpottais ja huomenna pääsisi lenkille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti