perjantai 31. elokuuta 2012

Juokseminen on kivaa sillonku se ON kivaa!

Voi että on voittaja fiilis! Käytiin justiin Saijan ja sen miehen kanssa iltalenkki, tavoitteena meillä oli toistaa tiistain epäonnistunut lenkki, eli juokse 5 km + 10 min. Ja niinhän me juostiin!

Oli kerta kaikkiaan onnistunut lenkki. Syynä varmasti myös se, että pidettiin vauhti alussa todella tasaisen hitaisena, mulla pohkeet oli ihan jumissa kunnes päästiin 2 kilometrin ohi. Sen jälkeen oli pelkkää juhlaa loppumatka. Loppujen lopuksi me juostiin noin 59 minuuttia, pari minuuttia extraa ja matkaa kertyi 6,5 km.

Voin kertoa että surkean viikon ja vielä surkeamman perjantai työpäivän jälkeen tuntuu aivan mahtavalta! Toisaalta vähän mietityttää kun me ei nyt säntillisesti noudateta ohjelmaa, mutta edelleen sama lopputulos, kahden viikon päästä odottaa 10 kilometriä IIK :) Mutta toisaalta, jos jonain päivänä yksinkertaisesti juoksu ei kulje, niin minkä sillä voi. Joskus 5 kilometrin lenkki vaan jää 2,5 kilometriin ja toisinaan näköjään juostaan vähän enemmän.

Nyt onkin mahtava fiilis syödä vähän jäätelöä ja viettää ilta bb:n parissa katsellen Joukoa <3, mun tulevaa aviomiestä :).

2 kommenttia:

  1. Ihanaa et löysin tän blogin! Toivottavasti jaksatte blogata ohjelman loppuun saakka ja vielä sen jälkeenkin. :) Ite aloitan ohjelman huomenna suoraan kakkosviikolta, sillä jaksan juosta jo vähän yli kilometrin.

    Tsemppiä kummallekin ihan kauheesti!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa että löysit meidät ja vielä tykkäätkin! Kyllä homma ja blogi vedetään loppuun asti, vaikka nyt on pari viikkoa ollutkin pientä motivaatio-ongelmaa :)

    Tsemppiä myös sun taipaleelle ja kerro aina välillä kuinka ohjelma sujuu sulta :)

    VastaaPoista