maanantai 6. elokuuta 2012

Suu täynnä hyttysiä ja muita hörhiläisiä

Kylläpä oli taas vaikea saada itsensä ylös sohvalta töitten jälkeen. Saija edelleen sairaana, joten sekään ei voinut mua patistella. Vihdoin viimein, tuossa puoli yhdeksän, päätin että hitto vie, tästä ei tule enää mitään! Joten mikä on se seuraava konsti, joka toimii myös lapsiin; lahjominen! Lupasin itselleni pussillisen popcorneja jos meen nyt heti lenkille.

Ja niinhän minä menin. Taisin maistaa jo suussani voipopparit (oikeasti taisin maistaa vaan kaikenmaailman hörhiläisiä ja hyttysiä, joita taas hollihaa puisto oli ihan tupaten täynnä), kun lenkki sujui ihan mielettömän hyvin. Missään vaiheessa ei tuntunut liian raskaalta. Matkaa lenkille tuli nyt 2,1 km. Jotenka tasaista menoa on. 

Nyt mikroon popcornit paukkumaan ja fiilistelemään illan elokuvia!


5 kommenttia:

  1. Jei! Pakko oli kirjoittaa kun eksyin vahingossa blogiinne. Olen itse aloittanut juoksuharrastuksen samantapaisella ohjelmalla ja alkuaika palasi elävänä mieleeni. Itse en ollut ihan noin tunnollinen harjoittelija, joten kympin saavuttaminen kesti kauemmin, reilusti kauemmin, mutta voi sitä fiilistä kun siihen sitten yhtenä päivänä kykenin. Viime syksynä löysin tieni juoksukouluun ja se oli elämäni parhaita valintoja. Ensimmäistä kertaa elämässäni nautin liikunnasta, enkä harrasta sitä vain siksi että tiedän sen terveysvaikutukset. Oijoi, paljon riittäisi asiaa juoksun ihmeellisestä maailmasta, mutta lähinnä halusin tsempata teitä; hieno päätös ja hieno alku, toivottelen yhtä hienoa jatkoa, ja palaan varmasti katsomaan miten harjoittelunne etenee ja ennenkaikkea miten 15.9 sujuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun olet meidät löytänyt :) Kyllä välillä ollaan mietitty että hulluja ollaan kun lyötiin lukkoon jo päivämäärä jolloin juostaan tuo kymppi ja sen lisäksi kutsuttiin mukaan vielä 25 muuta tyyppiä! Ei ole varaa kyllä yhtään tinkiä.

      Mekin ollaan jo pienesti hajulla juoksun ihanuudesta, toivon mukaan niitä koetaan vielä monia :)

      Poista
  2. Oon lukenut teidän blogia jo melkein alusta asti, kun satuin siihen jossain blogilistalla törmäämään. Itse suoritan juurikin tuota samaa juoksuohjelmaa yhden ystäväni kanssa ja olemme teitä viikkoa jäljessä. On siis hauska lukea, miten tämä ohjelma teillä toimii! Kovasti tsemppiä teidän taipaleelle, kyllä se 10 km vielä kukistetaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, vähänkö siistiä! Kertokaahan välillä miten teillä menee ja joudutteko tekin tappelemaan liian kireiden pohkeiden kanssa :)

      Poista
  3. Mulla ois huomenna vuorossa just tämä lenkki :) Yhden viikon tuplasin tän juoksuohjelman aikana, ja se oli viikko nro 3. Hyvä päätös oli tuplata toi viikko, sen jälkeen juokseminen on sujunu paljon paremmin!

    Löysin tän blogin ihan vähän aikaa sitten ko oikeasti kiinnostuin juoksemisesta. Mukavaa lueskella tätä nyt ko sama projekti on itelläki meneillään :)

    VastaaPoista