lauantai 4. elokuuta 2012

Eniten vituttaa flunssa

Nyt on oikeasti sellainen tilanne, että järjenlähtö on lähellä. Mulle on hiipinyt pikkuhiljaa melko mellevä flunssa, joka on oikein puhjennut kukkaansa viimeisen 24 tunnin aikana. Siis saman tien, kun tulimme viikonlopun viettoon mieheni kotipitäjään ja viikonloppu oli tarkoitus ottaa kuntoilun, sukuloinnin ja marjanpoiminnan merkeissä. Nyt noista ei oikein mikään onnistu.

Kävi vieläpä niin, että eilen ostin ne uudet juoksukengät, ja nyt palaisin halusta lähteä kokeilemaan juoksua niillä, koska olen varma että lähden lentoon niillä. Pitää muuten sanoa, että Stadium yllätti ammattitaitoisella palvelulla, suosittelen lämpimästi! Kävimme myyjän kanssa tämän juoksuharrastuksen perusteellisesti läpi ja sitten tutkittiin askel ja etsittiin oikeanlaiset kengät. Kaksia tossuja minä sitten kokeilin, otin kaupassa juoksuaskeleitakin ja valinta oli ihan selvä. Niket sieltä mukaan tarttui ja vielä sattui olemaan viimeiset alennuspäivät meneillään, joten hintaa kengille jäi lopulta himppu alle 70 euroa.

Eilen juoksuohjelmassa oli vuorossa tunnin kävely. Sen toki suoritin, vaikka iltakymmeneen se meni ennen kuin ehdin kävelylle. Lenkin pituus taisi olla hieman vajaa tunti, koska oikeasti mua jotenkin pelotti tuolla hiljaisuudessa yksin lompsia. Kaupunkilainen ei osaa lenkkeillä maalla! Kun seurana on sumuiset pellot ja häpeilemättä silmiin tuijottavat lehmät, niin kyllä siinä alkaa mielikuvitus laukata ja tossu siirtyä toisen eteen vauhdikkaasti.

Yön aikana tuo pienenä yskänä vaivannut flunssanpoikanen oli sitten kasvanut isommaksi räkätaudiksi ja tänään ei ole mitään asiaa lenkille. Nenä on aivan tukossa, yskä on aikamoinen, henki rohisee ja silleen. Ottaa päähän! Tänäänhän pitäisi juosta 15 minuuttia, ja mä olen tullut tuon ohjelman suhteen ihan neuroottiseksi - nytkin panikoin, että miten ikinä mä tämän homman otan haltuun, jos nyt jää lenkkejä välistä, aika yksinkertaisesti loppuu kesken! Siitä huolimatta tässä kunnossa ei lenkille lähdetä, se on ihan selvä. Tyydyn hypistelemään uusia lenkkareita joka kerta kun kävelen eteisen ohi. Niin ja syömään - vaikka tauti on melkoinen, niin on myös ruokahalu. Makuaistia ei ole, mutta kaikki maistuu silti niiiiin hyvälle.

Olen käynyt tosissaan nyt tähän flunssankaatoon, aseina mm. Burana-C, Finrexin, Nasolin, kurkkupastillit, valkosipuli, vitamiinimehu, makuuasento, viltti, olympialaiset ja lohtujätski. Mitä muuta voin vielä tehdä? Toivon mukaan pääsen lenkille maanantaina, ihan oikeasti silloin on pakko. Kovin paljoa enempää ei auttaisi nyt sairastella, kun viikon päästä pitäisi jo juosta se vitonen. Miten ihmeessä siitäkin selviää! Miten tämä meni näin? Kuka vastaa?!

Mitenköhän Hennalla menee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti