keskiviikko 29. elokuuta 2012

Jaksoin sittenkin

Kolkuttavan omatunnon kanssa on hankala elää. Kahdeksan jälkeen mun oli lopulta pakko laittaa lenkkarit jalkaan ja lähteä sinne kävelylle, vaikka edelleen otti kupoliin koko touhu. Napit korvilla Sea FM:ää kuunnellen lenkki venähti 45 minuutin mittaiseksi. Oli vapauttaa kävellä ihan vain huvin vuoksi ilman sykemittaria tai Sports Trackeriä, ja huomaamatta tuli käveltyä reippaasti ja pidempään kuin oli tarkoitus.

Nyt suihkun jälkeen on tyytyväinen olo. Onneksi lähdin.

2 kommenttia:

  1. Minkälaisessa maastossa teette yleensä noi juoksut? Meillä kun ei kummallakaan polvet kestä asfaltilla juoksua ja lenkkipolut joilla käydään juoksemassa on aika haastavia. Kamalasti korkeusvaihtelua eli siis helskutisti mäkiä juoksettavana. Täytyy varmaankin löytää jostain joku muu lenkkipolku jossa voisi sen kympin juosta. Noiden mäkien kanssa sitä en kyllä saa ikinä juostua siellä missä nyt reenaillaan :)

    VastaaPoista
  2. me ollaan nykyään juostu aika paljon asvaltilla. Alotettiin sillon alussa hiekkatiellä, mutta nyt on askel tuntunu kevyemmältä asvaltilla. Noi hiekkatiet ja polut on todella paljon haastavampia kuin tasainen tie!

    VastaaPoista