keskiviikko 29. elokuuta 2012

Saletisti ei natsaa

Nyt täytyy sanoa, että on tullut joku väsykausi ja motivaation puute. Ei kerta kaikkiaan nappaa yhtään! Tässähän ollaan aika loppusuoralla koko projektissa, eikä nyt auttaisi todellakaan väsähtää, mutta nyt on annettava hieman löysää itselle. Ei väkisin mistään mitään tuu.

En tiedä, nyt on meneillään töissä kiireinen aika ja se varmasti heijastuu tähänkin, mutta ei selityksiä. Vaikeina aikoina se itsekuri ja tahdonvoima punnitaan.

Viime viikonloppu meni vielä oikein hyvin. Perjantain lenkin tein siis mieheni kanssa kun Henna oli sairaana, ja se sujui vimpan päälle hyvin. Sunnuntaina 20 minuutin lenkki uusissa maisemissa oli sen sijaan jo tahmeaa, mutta sen päälle puolentoista tunnin käveleskely teki nannaa. Hennahan näistä kirjoittikin jo.

Maanantaina oli vapaapäivä; ohje kehotti rentoumaan esimerkiksi television ääressä. Sitäpä olikin helppo noudattaa, kun Big Brother alkoi kaksneliseiskassa. Siinähän se meni ilta tutustuessa uusiin kämppiksiin :)

Eilen oli sitten ohjelmassa tämä 5 km + 5 min + 5 min. Mehän lähdettiin kokeilemaan mun ehdotuksesta kokonaan uutta lenkkireittiä, jossa on kyllä makiat maisemat - ajatuksena oli testata, voisiko se olla se lenkki, joka juostaan 15.9. No ei ole! Oikeasti, se oli niin haastava ja v-mäinen loivan ylämäen reitti, että me oltiin jo parinkymmenen minuutin jälkeen ihan piipussa. Leikki jäi siihen, ja voi että harmitti. Reilu pari kilometriä tuli matkaa.

Mua jäi kaivelemaan tuo epäonnistuminen ihan tosissaan ja suuntasin illalla vielä uudelle lenkille. Juoksin reilu 3 kilometriä ja edelleen tuntui raskaalta joka askel. Syke oli taas ihan tapissa eikä se siitä laskenut. Tuntuu, että tässä on tapahtunut joku ihmeellinen taantuma tässä koko harjoittelussa!

Tänään olisi puolen tunnin kävely, mutta mä en jaksa liikahtaa mihinkään. Tein pitkän työpäivän ja sen päälle vielä kotona siivousta, pyykkäystä ja ruuanlaittoa ja nyt mua ei nappaa mikään muu kuin sohva, uunituore Image ja BB 247. Ehkä mä kävelen huomenna. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti